کتاب «صنعت نشر ایران»، شناسایی و رتبه بندی مشکلات و موانع در بازرگانی، نوشته محمد خودسوز توسط انتشارات دهکده هوسم چاپ و منتشر شده است.
به گزارش چاپ و نشر آنلاین به نقل از مهر، کتاب «صنعت نشر ایران»، شناسایی و رتبهبندی مشکلات و موانع در بازرگانی، نوشته محمد خودسوز توسط انتشارات دهکده هوسم به تازگی در خرداد ۹۹ چاپ و منتشر شده است.
کتاب صنعت نشر ایران در ۳ فصل با عناوین مبانی نظری و پیشینه، روش اجرایی تحقیق و تجزیه و تحلیل دادهها تهیه و تنظیم شده است.
توجه به عملکرد صنعت نشر و توسعه بخشیدن به آن «جایگاه ویژهای در پژوهشهای آکادمیک تمامی کشورها دارد. در همین راستا شرکتهای موفق در این زمینه که در تلاش برای دستیابی به رشد و شکوفایی هر چه بیشتر هستند، تمرکز خود را بر عوامل تأثیرگذار بر روند این توسعه گسترش میدهند. عواملی نظیر نوآوری، قابلیتهای بازاریابی، قابلیتهای فناوری، بازارگردی و یادگیری محوری از جمله عواملی هستند که هر یک میتوانند تأثیر چشمگیری در تغییر روند عملکردی این شرکتها داشته باشند.
براساس تحقیقات انجام شده میتوان بیان داشت در فضایی رقابتی که محیط اصلی فعالیت شرکتهای صنعت نشر ایران به شمار میرود و در آن کسب مزیتهای رقابتی میتواند تأثیر قابل توجهی بر پیشرفت و ثبات هر چه بیشتر شرکت و بهبود عملکرد آن بگذارد توجه به قابلیتهای بازاریابی از آنجا که عامل مهمی در کسب مزیت رقابتی به شمار میرود میتواند بسیار با اهمیت باشد.
امروزه با توجه به افزایش روز افزون رقابت میان شرکتها و در راستای توجه به تغییر و تحول شرکتی هر شرکت به دنبال آن است که عملکرد موثرتری داشته باشد و این امر توجه پژوهشگران علوم انسانی را به خود جلب کرده است. فهم مسائل مربوط به شرکتها به تأثیرگذاری بیشتر آنها منجر میشود. در فضای رقابتی امروز کسبوکارها در تلاشند تا با ایجاد مزیت رقابتی پایدار از طریق ارتقای عملکرد شرکتی رونق یابند و خود را با تغییرات تطبیق دهند. همواره در بیشتر شرکتها در سرتاسر دنیا مدیران به دنبال ارتقا و بهبود عملکرد شرکتهای خویش هستند.
در بخشی از کتاب آمده است: صنعت نشر مانند هر صنعت دیگری به مدل نوآورانه و جدیدی برای کسبوکار احتیاج دارد تا بتواند نقطهضعفهای موجود را پر کند. کسبوکار در صنعت رسانه نه رازآلود و مبهم است و نه واضح و روشن.
در واقع این کسبوکار نوعی بازی است که بازیگران جدیدی وارد آن میشوند تا ضربهای به رقیبان خود وارد کنند و رقابت در آن بسیار شدید است. تحولات صنعت نشر و شکلگیری سازمانها و مراکزی که با شکستن قواعد بازار نشر به مشتریان این صنعت خدماتی متمایز ارائه میدهند، سبب شده نیاز به نوآوری در تولید و عرضه محصول بیش از پیش احساس شود.
در وضعیت کنونی صنعت نشر ایران در حوزه تولید با مشکلات عدیدهای از قبیل کاغذ مناسب، سیستمهای آمادهسازی محتوا و پیش از چاپ در حوزه فناوری و اطلاعات انفورماتیکی، صنایع و سیستمهای چاپ و صحافی آثار و منشورات مختلف و همچنین توزیع و پخش آثار و منشورات چاپ شده نظیر مراکز توزیع سنتی و غیراستاندارد، مراکز سیستماتیک الگوبرداری شده از کشورهای پیشرفته ولی با عدم کارایی مناسب با فرهنگ مطالعه منشورات مکتوب در ایران روبهرو است.
کتاب «صنعت نشر ایران»، شناسایی و رتبهبندی مشکلات و موانع در بازرگانی، نوشته محمد خودسوز توسط انتشارات دهکده هوسم، به قیمت ۴۰ هزارتومان، به تازگی در خرداد ۹۹ چاپ و منتشر شده است.
بیشتر بخوانید: اعلام تغییر قیمت کتاب به اتحادیه