کتاب فروشی ‌های محلی محور اصلی برنامه‌ اتحادیه ناشران

    گفت و گو با هومان حسن‌پور، رئیس اتحادیه ناشران و کتابفروشان تهران

    0
    65
    کتابفروشی بازار کتاب ایران

    بازدید از کتاب فروشی های محلی و توجه به جایگاه آن‌ها در صنعت نشر برنامه اصلی اتحادیه ناشران و کتابفروشان تهران همزمان با بیست‌و‌هفتمین دوره هفته کتاب جمهوری اسلامی ایران است.

    به گزارش چاپ و نشر؛ هومان حسن‌پور، رئیس اتحادیه ناشران و کتاب فروشان تهران در گفت‌وگو با ایبنا، با اشاره به برنامه‌های این نهاد صنفی همزمان با هفته کتاب، عنوان کرد: محور اصلی برنامه‌های ما توجه به کتابفروشی‌های محلی است و در این زمینه بنر و پوسترهایی با مضامین فرهنگی طراحی و در نظر گرفته شده است.

     وی افزود: در این پوسترها به مردم درباره اهمیت کتاب فروشی های محلی توضیح داده شده و از آن‌ها خواسته‌ایم که همزمان با هفته کتاب به کتابفروشی‌های محله خود مراجعه کنند.

     حسن‌پور با بیان اینکه کتابفروشی‌های محلی در فرهنگسازی و کتابخوان کردن فرزندان و نسل آینده نقش مهمی دارند، گفت: کتاب فروشی محله، فضایی ایجاد می‌کند که ارتباط بین خریدار و فروشنده و کتاب بیشتر می‌شود و زمینه برای ارتباط و آشنایی بیشتر خانواده‌ها؛ به‌خصوص کودکان و نوجوانان با کتابخانه‌ها فراهم خواهد شد.

     وی تاکید کرد: در این زمینه طی هماهنگی با کارگروه کتاب فروشان اتحادیه ناشران و کتاب فروشان تهران، به همراه هیات مدیره اتحادیه در کتابفروشی‌های محلی خواهیم رفت و علاوه بر گفت‌وشنود با همکاران و پیشکسوتان این حوزه، جایگاه مهم این کتاب فروشی ها در صنعت نشر و جامعه را یادآوری خواهیم کرد.

     حسن‌پور با بیان اینکه در برنامه‌ریزی‌ها اولویت ما حمایت از بخش خصوصی و کتاب فروشی های محلی است، یادآور شد: در هفته کتاب همه توجه‌ها به سمت کتاب جلب می‌شود و سازمان‌ها و نهادها نیز با برنامه‌ریزی در حوزه کتاب به‌دنبال رونق آن هستند؛ اما معتقدم که این کارها باید هدفمندتر باشد.

     وی توضیح داد: ما امسال با توجه به کتاب فروشی های محلی، به‌دنبال کاشت بذرهایی هستیم تا در سال‌های آینده نیز سازمان‌ها و نهادها خدماتی در حوزه کتاب و نشر آن‌ها را ارائه کنند که به نفع صنعت نشر باشند و این بذرها را برداشت کنیم.

     حسن‌پور با بیان اینکه معتقدم برنامه‌ریزی برای هفته کتاب نیازمند برنامه‌ریزی شش تا هفت ماهه است، گفت: باید به دغدغه‌های امروز توجه کنیم، کارها از حالت سمبلیک خارج شود و به واقعیت‌ها نزدیک شود. همچنین طرح‌ها و برنامه‌هایی از سوی نهادها و سازمان‌ها اجرا شود که مردم به سمت کتاب و کتابخوانی تشویق و ترغیب شوند.

    منبعایبنا
    مقاله قبلیهوش مصنوعی و جایگاهش در ایران
    مقاله بعدیکمک به ارتقای نمایشگاه کتاب مشهد با مشارکت بخش خصوصی

    یک پاسخ بدهید

    لطفا نظر خود را وارد کنید
    لطفا نام خود را اینجا وارد کنید
    این سایت توسط reCAPTCHA و گوگل محافظت می‌شود حریم خصوصی و شرایط استفاده از خدمات اعمال.

    The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.