تامین کتاب برای مناطق کم‌برخوردار

    0
    52
    مناطق کم‌برخوردار

    فعالیت‌های کتابخوانی تعطیل‌شدنی نیست ، تصمیم گرفتم که ادامه فعالیت‌های ترویجی کتاب‌ را در قالب فضای مجازی و تامین کتاب برای مناطق کم‌برخوردار کنم.

    به گزارش چاپ و نشر آنلاین به نقل از، منصور خانی، برگزیده ششمین جشنواره تجلیل از مروجان کتابخوانی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)، درباره ایده اجرایی طرح تهیه کتاب‌های کودک و نوجوان برای مناطق کم‌برخوردار گفت: با یک اتفاق، ماشین من به کتابخانه سیار و خودم به یک مروج کتابخوانی تبدیل شدم. البته در سال جاری؛ به‌دلیل اینکه ترویج کتاب در قالب جابه‌جایی مسافر در داخل کابین ماشین صورت می‌گرفت، کرونا موجب شد که کمتر بتوانم فعالیت ترویجی کتابخوانی انجام بدهم؛ چراکه این‌کار نیاز به گفت‌وگو و دست‌به‌دست کردن کتاب‌ها داشته و بدون این امکان، ترویج کتابخوانی فایده‌ای ندارد.

    مناطق کم‌برخورداروی افزود: در شرایط موجود؛ تصمیم گرفتم که بخشی از فعالیت‌هایم را در فضای مجازی دنبال کنم. در ادامه این فعالیت‌ها، کانال تلگرامی ایجاد کردم که در آن اهالی علاقه‌مند به حوزه کتاب حضور پیدا کنند و ضمن گفت‌وگو درباره کتاب، آثاری را نیز برای مناطق کم‌برخوردار تهیه کنیم. مردم جامعه نسبت به یکدیگر وظایفی دارند و باید علاوه بر زمانی که به مطالعه اختصاص می‌دهند، نسبت به انجام وظایف اجتماعی خود نیز اقدام و دیگران را هم به کتابخوانی علاقه‌مند کنند؛ پس در راستای انجام مسئولیت اجتماعی، تصمیم گرفتیم که تعدادی کتاب در حوزه کودک و نوجوان تهیه کرده و برای اهالی مناطق کم‌برخوردار ارسال کنیم.

    خانی بیان کرد: آرزو داریم چندین هزار جلد کتاب تهیه و برای تمامی مناطقی که در دسترسی به کتاب با مشکل مواجه هستند، ارسال کنیم اما در آغاز راه کار خود را با ۳۰ جلد کتاب ناشران خوب کشور در این حوزه شروع کردیم.

    این مروج کتابخوانی درباره تاثیرات این اقدام در گسترش فرهنگ کتابخوانی عنوان کرد: تاثیراتی که کار مشارکتی دارد، قطعا بی‌شمار است. یکی از تاثیرات این کار این است که آدم‌ها در کنار هم قرار می‌گیرند و این کنار هم بودن، یعنی گفت‌وگو کردن و گفت‌وگو به‌معنای این است که تعامل و تبادل اندیشه صورت می‌گیرد و از دل این گفت‌وگوها می‌توانیم خروجی‌های خوبی خارج کنیم و فرصت‌های تازه‌ای برای فعالیت‌های تروجی بسازیم.

    مناطق کم‌برخوردارخانی بیان کرد: کتاب‌های تهیه‌شده قرار است برای مروجان کتابخوانی در استان‌های خوزستان، زاهدان، سیستان و بلوچستان و دیگر مناطق ناشناخته ارسال شود، مناطقی که مروجان کتابخوانی آن با دست خالی کتابخانه کوچکی تاسیس کردند و با آن‌ها فعالیت‌های ترویجی کتابخوانی انجام می‌دهند. تصمیم داریم که این کتاب‌ها را به‌دست مروجان کتابخوانی این مناطق کم‌برخوردار برسانیم که تاحدامکان کودکان و نوجوانان این مناطق استفاده مفیدتری از این منابع داشته‌باشند و کتاب در دسترس‌شان قرار بگیرد.

    بیشتر بخوانید:

    تولید محتوا در فضای مجازی و نگرانی های ناشران

    دردسرسازهای فضای مجازی

     

    برگزیده ششمین جشنواره تجلیل از مروجان کتابخوانی ادامه داد: امیدواریم که در آینده بتوانیم افراد بیشتری را در این طرح مشارکت بدهیم اما در آغاز راه با ۳۴ نفر از علاقه‌مندان حوزه، طرح را شروع کردیم و امیدوارم که روز به روز با امکانات و قوت بیشتر ادامه بدهیم. اگر مردم هرچه صمیمانه‌تر در این جریانات فکری کتاب‌محور در کنار یکدیگر باشند، می‌توانند به پبشبرد این موضوع کمک کنند، رفتارهای دوستانه شکل بدهند و در بلندمدت تبعات مثبتی در جامعه ایجاد کنند.

    به گفته خانی، این کتاب‌ها با کمک‌های مردم از ۵ تا ۱۰۰ هزارتومان تهیه شد و صرف خرید کتاب‌های خوب و موثری از ناشران این حوزه شد که به ‌دست علاقه‌مندان در مناطق کم‌برخوردار خواهد رسید.

     

    مقاله قبلیبررسی مشکلات صنایع چوب و کاغذ توسط بازرس ویژه وزیر کار
    مقاله بعدیراه حلی برای رفع مشکل سخت و زیان آور بودن کار در صنعت چاپ

    یک پاسخ بدهید

    لطفا نظر خود را وارد کنید
    لطفا نام خود را اینجا وارد کنید
    این سایت توسط reCAPTCHA و گوگل محافظت می‌شود حریم خصوصی و شرایط استفاده از خدمات اعمال.

    The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.