ساختار جدید نمایشگاه های کتاب استانی و برپایی عدالت بین ناشران کشور

    گفت و گو با امین آصفی؛ مدیرمسئول انجمن فرهنگی ناشران آموزشی

    0
    15
    نمایشگاه های کتاب استانی آصفی

    امین آصفی گفت: در دوره‌های پیشین نمایشگاه های کتاب استانی، تعداد محدودی ناشر امکان حضور داشتند ولی در شکل جدید، امکان عرضه آثار تعداد زیادی از ناشران کوچک و بزرگ از استان‌های مختلف کشور به‌‌صورت یکسان و عادلانه فراهم شده است.

    به گزارش چاپ و نشر آنلاین به نقل از روابط عمومی خانه کتاب و ادبیات ایران، امین آصفی؛ مدیرمسئول انجمن فرهنگی ناشران آموزشی با اشاره به ساختار جدید برگزاری نمایشگاه های کتاب استانی گفت: هجدهمین نمایشگاه کتاب آذربایجان شرقی، آغاز دور جدید برگزاری نمایشگاه‌های کتاب در استان‌های کشور با شیوه و شکلی جدید است. شروع این کار پس از چند سال وقفه و تعطیلی لازم بود.

    وی ادامه داد: برگزاری دوباره این رویدادها با یک مدیریت واحد یعنی خانه کتاب و ادبیات ایران را مثبت ارزیابی می‌کنم. هر کاری ممکن است در شروع نواقص یا کاستی‌هایی داشته باشد و باید اجازه دهیم نمایشگاه کتاب تبریز با شیوه جدید که «موضوع‌محور» است، برگزار شود و در پایان با بررسی خروجی کار، نمایشگاه‌های بعدی را بتوان با قوت بیشتری برگزار کرد.

     

    محاسن برگزاری نمایشگاه های کتاب استانی با ساختار جدید

    این فعال حوزه نشر با اشاره به محاسن این شیوه برگزاری نمایشگاه های کتاب استانی گفت: در حالت کلی، فروش کتاب به هر شیوه‌ای به نفع ناشر است. پس، از هر سویی که به این نمایشگاه‌ها نگاه کنیم سودمندی آن را خواهیم دید؛ چرا که یک چرخش اقتصادی برای ناشر ایجاد می‌کند. در دوره‌های پیشین نمایشگاه های کتاب استانی، تعداد محدودی ناشر امکان حضور داشتند ولی در شکل جدید، امکان عرضه آثار تعداد زیادی از ناشران کوچک و بزرگ از استان‌های مختلف کشور به‌‌صورت یکسان و عادلانه فراهم شده است.

    مدیرمسئول انجمن فرهنگی ناشران آموزشی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به این نکته که قرار نیست مسئولان برگزاری نمایشگاه های کتاب استانی از میان تولیدات ناشران دست به انتخاب بزنند، اضافه کرد: از نظر هزینه غرفه و حمل‌ونقل هیچ تعهدی بر گرده ناشران نیست. پس از پایان کار  نمایشگاه نیز، کتاب‌ها با مدیریت خانه کتاب و ادبیات ایران تا پایان سال از نمایشگاهی به نمایشگاه دیگر برده می‌شوند که این موضوع نیز به نفع ناشر است. نکته دیگر در ارتباط با موضوع انتخاب کتاب‌ها برای عرضه در نمایشگاه است که پیشنهاد اولیه برعهده خود ناشر گذاشته شده است.

    امین آصفی همچنین درباره نقش انجمن‌های صنفی در برپایی هجدهمین نمایشگاه کتاب آذربایجان شرقی گفت: از اتفاقات خوب ساختار جدید برگزاری نمایشگاه های کتاب استانی، به‌کارگیری تشکل‌های نشر به‌عنوان بازوهای مشورتی و اجرایی است. در این راستا تاکنون در چندین جلسه با مدیران خانه کتاب و ادبیات ایران درباره نحوه برگزاری و برخی نقاط ضعف و قوت آن تبادل نظر صورت گرفت و نتایج خوبی نیز حاصل شد.

    مقاله قبلینسخه الکترونیک مجله چاپ و نشر شماره ۲۳۲
    مقاله بعدیرونق تولید کاغذ داخلی تحت تاثیر افزایش قیمت کاغذ وارداتی

    یک پاسخ بدهید

    لطفا نظر خود را وارد کنید
    لطفا نام خود را اینجا وارد کنید
    این سایت توسط reCAPTCHA و گوگل محافظت می‌شود حریم خصوصی و شرایط استفاده از خدمات اعمال.

    The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.