ناشران ایران و آذربایجان در باکو

    0
    100
    ناشران ایران

    رایزن فرهنگی ایران در باکو با علی آقا جعفر‌اف، رئیس خانه کتاب آکادمی ملی علوم آذربایجان در خصوص ارتباط بیشتر ناشران ایران و آذریابایجان دیدار و گفت‌وگو کرد.

    به گزارش چاپ و نشر آنلاین به نقل از(ایبنا)، به نقل از روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، رئیس خانه کتاب آکادمی ملی علوم آذربایجان دراین دیدار درسخنانی بیان کرد: کتاب و کتابخوانی بنیه اصلی فرهنگ را تشکیل می‌دهد و برای تقویت روابط فرهنگی کشورها و ملت‌ها باید نقش پررنگی داشته باشد. کشورهائی  مثل ایران و آذربایجان که روابط فرهنگی دیرینه دارند باید در این حوزه سرمایه گذاری بیشتری داشته باشند و به مراودات کتاب بیشتر بها بدهند.

    رکود کتابخوانی و مشکلات ناشران ایران و آذربایجان

    علی‌آقا جعفر‌اف که مولف بیش از ۲۰ عنوان کتاب در حوزه ادبیات ، رمان ، و …  است، افت تیراژ کتاب در آذربایجان را به‌عنوان یک واقعیت تلخ مطرح کرد و گفت: متاسفانه امروزه نویسندگان و مولفین بزرگ ما در تالیف کتاب مشکل دارند چون بعد از تالیف کتاب، بایستی خود مولف نسبت به چاپ و توزیع کتاب هم همت نماید که هم هزینه بر بوده و هم از عهده برخی از آن‌ها خارج است. همین امر باعث رکود در بازار کتاب در این کشور شده و نویسندگان ما و یا مترجمین بزرگ ما هم کارهای بزرگ را تقبل نمی‌کنند.

    کتاب‌فروشی‌های شهر تهران به‌عنوان قلب تپنده فرهنگی است

    جعفراف که بیش از ۵۰  بار به ایران سفر کرده است، بازار کتاب ایران را ستود و از خیابان انقلاب و مقر کتاب‌فروشی‌های شهر تهران به‌عنوان قلب تپنده فرهنگی یاد کرد که هر بییننده‌ای را به سوی خود جذب می‌کند. وی برای ایجاد ارتباط با ناشران ایرانی اعلام آمادگی و بیان کرد: علاقه‌مندیم تا کتاب‌های ایرانی را هم در محل کتابفروشی خود ببینیم.

     

    بیشتر بخوانید:

    کشف هزاران کتاب غیر مجاز در یک انبار یک چاپخانه

    ناپایداری وضعیت ناشران و بیان مشکلات ریشه ای آنها

     صنعت نشر در ایران پویا است

    در این دیدار قربانعلی پورمرجان، رایزن فرهنگی کشورمان ضمن ارج نهادن به ایده‌های فرهنگی و علمی جعفر اف گفت: متاسفانه اینترنت و فضای مجازی در کنار فوائد متعددی که دارد، دوری از کتابخوانی را برای نسل جدید ما به ارمغان آورده است و تمایل جوانان ما برای کتاب خواندن کم شده است و این امر آفتی در حوزه علم تلقی می‌شود. با این حال صنعت نشر در ایران پویا است اگر چه تیراژ کتاب در ایران هم مثل گذشته نیست ولی رونق کتاب در ایران همچنان بالا است.

    مقاله قبلیجایگاه و اهمیت صنعت بسته بندی
    مقاله بعدیگرانی قیمت کاغذ و افزایش ۳۶ برابری آن 

    یک پاسخ بدهید

    لطفا نظر خود را وارد کنید
    لطفا نام خود را اینجا وارد کنید
    این سایت توسط reCAPTCHA و گوگل محافظت می‌شود حریم خصوصی و شرایط استفاده از خدمات اعمال.

    The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.