برخورد سلیقه‌ای در حوزه چاپ و نشر کتاب و افزایش کتاب های سفارشی

    0
    49
    برخورد سلیقه‌ای در حوزه چاپ و نشر کتاب

    برخورد سلیقه‌ای در حوزه چاپ و نشر کتاب و خانه نشینی فرهنگسازان 

    یک فعال حوزه فرهنگ ضمن انتقاد از برخورد سلیقه‌ای در حوزه چاپ و نشر کتاب بیان کرد که این نوع رفتار فرهنگسازان را خانه نشین می کند. 

    به گزارش چاپ و نشر آنلاین به نقل از ایسنا، احمد امیری، شاعر و منتقد ادبی با بیان اینکه چاپ و نشر بی‌ رویه برخی کتاب‌ های سفارشی با تیراژ بالا و هزینه‌ های چندمیلیونی که ارزش خواندن ندارند باعث شده سرانه مطالعه در جامعه کاهش یابد، گفت: برخورد سلیقه‌ای در حوزه چاپ و نشر کتاب و عدم شناسایی نویسندگان تاثیرگذار و آثار ادبی خوب باعث شده مخاطبان استقبال چندان خوبی از کتاب‌ های سفارشی بدون ارزش ادبی نکنند و دیگر حتی رغبت به مطالعه نداشته باشند. 

    او با بیان این‌که نویسندگی در کشور ما به عنوان شغل تعریف نشده است، توضیح داد: در چنین فضایی یعنی برخورد سلیقه‌ای در حوزه چاپ و نشر کتاب، نویسنده با تحمل همه مشکلات و موانع اقدام به نوشتن و چاپ کتاب‌اش می‌ کند؛ کتابی که ممکن است به دست هیچ مخاطبی نرسد و یا تنها تعداد معدودی در جریان انتشار آن قرار بگیرند.

    امیری تصریح کرد: همین گزینشی رفتار کردن و برخورد سلیقه‌ای در حوزه چاپ و نشر کتاب برای نویسندگان جوان و نوقلم چاپ کتاب را به کاری دشوار تبدیل کرده و باعث دل‌ سردی نویسندگان خوب شده است.

    این نویسنده خاطرنشان کرد: ساختار فرهنگی هر کشور به دست نویسنده و شاعر قدر می‌ بیند و کم‌کاری و نبود توجه به نویسندگان و شاعران بااستعداد و تاثیرگذار فقط موجب هدر رفتن هزینه‌ های مالی نمی‌ شود بلکه لطمه‌ به ساختار فرهنگی و بنیاد فکری جامعه است.

    برخورد سلیقه‌ای در حوزه چاپ و نشر کتاب او متذکر شد: نشر و سیستم توزیع کتاب مشکلی است که نمی‌ توان به سادگی از کنار آن گذشت و مهم است که مراکز نشر کتاب و متولیان فرهنگی برای سرمایه‌ گذاری در زمینه چاپ آثار به نویسندگان نوقلم تسهیلاتی اعطا کنند.

    این شاعر تاکید کرد: برخورد سلیقه‌ای در حوزه چاپ و نشر کتاب، یک شاعر تاثیرگذار و خوب را خانه‌نشین نمی‌کند بلکه یک فرهنگ‌ساز را خانه‌نشین می‌کند که آسیب جدی به چارچوب فرهنگی مملکت است. 

    بیشتر بخوانید: تفاوت قیمت کتاب ها به دلیل ارائه کاغذهای یارنه ای

    امیری پیشنهاد کرد: اگر نهادها و متولیان فرهنگی بتوانند به صورت خاص مراکز نشر وابسته به خود برای نویسندگان نوقلم مستعد در این حوزه داشته باشند و حمایت لازم را انجام دهند می‌توانیم به سمت ترویج آثار خوب و خرید کتاب از سوی مخاطب برویم.

    مقاله قبلیمدیرعامل مجموعه دموت: سطح مطلوب برگزاری نمایشگاه تبلیغات
    مقاله بعدیتولیدکنندگان PVC و تثبیت بازار

    یک پاسخ بدهید

    لطفا نظر خود را وارد کنید
    لطفا نام خود را اینجا وارد کنید
    این سایت توسط reCAPTCHA و گوگل محافظت می‌شود حریم خصوصی و شرایط استفاده از خدمات اعمال.

    The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.