همه چیز درباره ویروس کرونا

    0
    84

    درباره ویروس کرونا چه می‌دانیم؟

    بررسی‌های علمی زیادی بر روی موارد شناخته شده از این ویروس انجام شده و متخصصان آزمایشگاهی و پزشکی اعلام کرده‌اند که ویروس جدید از خانواده « ویروس کرونا » بوده و این هفتمین نوع از خانواده شناخته شده این ویروس است.

    نکته قابل توجه در مورد ویروس کرونا ، گستردگی آن است که حتی یک ویروس سرماخوردگی ساده را شامل شده و نوعی از آن، همین ویروسی است که به تازگی در کشور چین شیوع پیدا کرده است. البته گفتنی است که ویروس سارس نیز از جمله ویروس‌های این خانواده بوده که سال ۲۰۰۲ در چین شیوع پیدا کرد و جان حدود ۸ هزار نفر را گرفت.

    ویروس کرونا

    علائم ویروس کرونا

    این ویروس در حالت عادی باعث سرماخوردگی می‌شود و همان ویژگی‌های معمولی را دارد ولی در صورت عدم توجه و ابتلا به انواع پیشرفته آن، می‌توان شاهد نوع قدرتمندی از سارس باشیم. از جمله نشانه‌های این ویروس کشنده تب، سرفه، نفس نفس زدن و تنگی نفس است که در صورت مشاهده بایستی سریعا به مراکز بهداشتی مراجعه نمایید.

    قابل ذکر است که تب به عنوان اصلی‌ترین نشانه ویروس کرونا بوده و به همین دلیل در فرودگاه‌های چین و حتی کشور ما، با استفاده از دستگاه‌های مربوطه اقدام به پالایش مسافران می‌نمایند. به بیان دیگر افرادی که در حالت عادی دچار تب هستند، مظنونین اصلی پزشکان برای ابتلا به این ویروس خواهند بود.

    قدرت ویروس کرونا

    ابتلای حدود ۶۰۰ نفر از مردم دنیا به این ویروس نشان می‌دهد که این بیماری به مراحل خطرناک نرسیده ولی طولانی بودن درمان عفونت ناشی از این ویروس به قدری است که احتمالا بایستی شاهد کشته شدگان بیشتری برای ویروس کرونا باشیم.

    چیزی که فعلا می‌دانیم این است که این ویروس جزو خطرناک‌ترین ویروس‌های شناخته شده بوده اما بدیهی است که بشر به حدی از پیشرفت رسیده که بتواند با اقدامات متناسب، جلوی پیشرفت این بیماری را بگیرد.

    ادامه در صفحه بعد …

    1
    2
    3
    4
    مقاله قبلیتشریح وضعیت پرونده احتکار کاغذ
    مقاله بعدیبرگزاری نشست تخصصی بسته‌ بندی و راهکار های تجاری ‌سازی

    یک پاسخ بدهید

    لطفا نظر خود را وارد کنید
    لطفا نام خود را اینجا وارد کنید
    این سایت توسط reCAPTCHA و گوگل محافظت می‌شود حریم خصوصی و شرایط استفاده از خدمات اعمال.

    The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.