بازارچه‌های مرزی برای ایران و پاکستان

    0
    33
    بازارچه‌های مرزی

    مدیر کل دفتر آسیا و اقیانوسیه سازمان توسعه تجارت ایران با اشاره به لزوم توجه به زیرساخت‌ها در ایجاد بازارچه‌های مرزی مشترک ایران و پاکستان، گفت: نشست مجازی مذاکرات تکمیلی در زمینه تفاهمنامه ایجاد بازارچه های مرزی مشترک میان ایران و پاکستان برگزار شد و توافق هایی در این زمینه انجام شد.

     

    به گزارش چاپ و نشر آنلاین به نقل از همشهری آنلاین از سازمان توسعه تجارت ایران، «سیدرضا سیدآقازاده» افزود: با توجه به تهیه پیش‌نویس تفاهمنامه ایجاد بازارچه‌های مرزی مشترک میان ایران و پاکستان در آذرماه امسال، نشست مجازی مذاکرات تکمیلی براینهایی سازی تفاهمنامه درسطح معاونان وزیر برگزار شد.

     

    بازارچه‌های مرزی

    وی با اشاره به مرز ۹۵۰ کیلومتری ایران و پاکستان و همچنین علاقمندی دو کشور برای توسعه تجارت، خاطرنشان کرد:بازارچه‌های مرزی تاکنون به شکل یک طرفه از جانب ایران و یا پاکستان ایجاد شده و بازارچه های مرزی مشترک برای نخستین بار بین دو کشور ایجاد خواهد شد که انتظار می‌رود توسعهبازارچه‌های مرزی مشترک موجب بهبود فعالیت‌های تجاری مرزنشینان شود.

    بیشتر بخوانید:

    ممنوعیت سفر به شهرهای قرمز و نارنجی در ایام نوروز

    ممنوعیت های دائمی بر برنامه هسته ای

    اسکناس ها و ایران چک های جدید و ویژگی…

    تعیین تکلیف سفرهای نوروزی بر اساس شرایط کرونا در…

     

    مدیر کل دفتر آسیا و اقیانوسیه گفت: بر اساس توافق های انجام شده، دو طرف تیم‌های فنی را برای مشخص سازی مکان و اندازه بازارچه های مشترک و تهیه فهرست اقلام قابل مبادله دربازارچه‌های مرزی تعیین کردند.

    وی با بیان اینکه در آینده ای نزدیک بازارچه‌های مرزی مشترک درکوهک و پیشین (سراوان) راه اندازی شوند، تصریح کرد: پاکستان برای ایجاد بازارچه‌های مشترک، ۶ نقطه را پیشنهاد کرده و طرف ایرانی علاقمند است تا حد امکان بازارچه های مشترک در محل بازارچه های مصوب موجود راه اندازی شوند.

     

    بازارچه‌های مرزیسیدآقازاده تاکید کرد: اکنون چهار بازارچه سراوان- جالق، سراوان- کوهک، سرباز- پیشین و چابهار- ریمدان در استان سیستان و بلوچستان در مرز پاکستان فعالیت دارند و بازارچه میرجاوه نیز با گمرک میرجاوه ادغام شده است.

    بازارچه‌های مرزیهمچنین در این نشست هیات ایرانی به ریاست حمید زادبوم معاون وزیر صنعت و رییس کل سازمان توسعه تجارت، احمدعلی موهبتی استاندار سیستان و بلوچستان و نمایندگان وزارت امورخارجه، وزارت کشور، معاونت حقوقی ریاست جمهوری، حضور داشتند و در هیات پاکستانی نیز به ریاست محمد صالح فاروقی معاون وزارت بازرگانی پاکستان و متشکل از نمایندگان دستگاه‌های اجرایی پاکستان در ارتباط با بخش اعظم متن تفاهم نامه مذاکره و به توافق رسیدند.

    مقاله قبلیبرگزاری اختتامیه بیستمین جشنواره ملی چاپ در آخرین روزهای قرن
    مقاله بعدیسلبریتی ها و کمپین بازاریابی با ویدئوهای آشپزی

    یک پاسخ بدهید

    لطفا نظر خود را وارد کنید
    لطفا نام خود را اینجا وارد کنید
    این سایت توسط reCAPTCHA و گوگل محافظت می‌شود حریم خصوصی و شرایط استفاده از خدمات اعمال.

    The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.