تمدید مهلت ثبت نام در سامانه کارا

    0
    49
    ثبت نام در سامانه کارا

    افسر موموندی از تمدید فرصت ثبت نام در سامانه کارا تا ۱۵ مرداد‌ماه خبر داد و براساس آخرین آمار، بیش از ۳۳ هزار و ۶۶۵ نفر شاغل صنوف فرهگ‌، هنر و رسانه، متقاضی دریافت تسهیلات هستند.

    به گزارش چاپ و نشر آنلاین؛ افسر موموندی، نماینده معاون توسعه‌ و مدیریت منابع در امور اقتصاد فرهنگ و هنر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در گفت ‌و گو با ایبنا، درباره جریان پرداخت تسهیلات کرونایی به اصحاب فرهنگ، هنر و رسانه، بیان کرد: در مجموع ۱۳ هزار و ۲۱۱ تقاضای درخواست تسهیلات کرونایی از سوی صاحبان کارگاه‌ های فرهنگی، هنری و رسانه ‌ای ثبت نام در سامانه کارا کرده اند. شاغلان این کارگاه‌ها در مجموع  ۳۳ هزار و ۶۶۵ نفر شاغل داشتند.

    وی همچنین با اشاره به تمدید فرصت ثبت نام در سامانه کارا افزود: فرصت ثبت ‌تقاضا همه متقاضیان اعم از صاحبان کسب ‌و‌ کار‌های رسمی، غیر رسمی و همچنین خویش‌فرما تا ۱۵ مرداد‌ماه تمدید شده‌است.    

    ثبت نام در سامانه کارا

     موموندی با بیان این مطلب که آمار‌ ثبت نام در سامانه کارا، لحظه‌به‌لحظه در حال تغییر است، گفت: ثبت‌نام‌کننده‌ها، بیش از ۴۹۲ میلیارد تومان، تسهیلات درخواست و در مجموع این مبلغ درخواستی ۲۷ میلیارد‌تومان از سوی بانک‌های عامل پرداخت شده‌است.

    نماینده معاون توسعه‌ و مدیریت منابع در امور اقتصاد فرهنگ و هنر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی درباره میزان ثبت‌ تقاضا‌ی دریافت تسهیلات کرونایی در استان‌ها گفت: قاعدتا میزان ثبت‌نام صاحبان کسب‌و‌کار‌های فرهنگی استان تهران در سامانه کارا با توجه به جمعیت، بسیار بالا است که به بیش از ۲۰۰۰ ثبت درخواست می‌رسد. استان‌های تهران، خراسان رضوی، اصفهان و مازندران در صدر متقاضیان درخواست تسهیلات قرار دارند؛ در عین حال باید توجه داشته باشیم اگر این آمار‌ به نسبت جمعیت محاسبه شود، شاید یک استان کوچک با جمعیت اندک در صدر این فهرست قرار بگیرد.

    موموندی بیان کرد: کارگاه‌های رسمی، دارای کد تامین اجتماعی به لحاظ میزان درخواست تسهیلات  که در مجموع مجموع ۳۰۰ میلیارد تومان است، در رتبه نخست قرار دارند. به‌ازای هر نفر شاغل در کارگاه‌های رسمی، ۱۶ میلیون تومان وام تعلق می ‌گیرد.

    بیشتر بخوانید: پیگیری ارشاد برای افزایش تسهیلات کرونایی

    وی درباره وضعیت ثبت‌ تقاضای کارگاه‌های غیر رسمی و خویش‌فرما ادامه داد: به لحاظ تعداد، کارگاه‌های خویش‌فرما بیشترین ثبت‌ تقاضا را داشتند اما با توجه به اینکه  فقط به خود فرد، خویش‌فرما، وام ۸ تا ۱۶ میلیون تومان تسهیلات تعلق می‌گیرد، رتبه بعدی به کارگاه‌های غیر‌رسمی تعلق دارد که بیش از ۴۶۸۴ تقاضا را ثبت کرده‌اند. به کارگاه‌های غیر‌رسمی بین ۶ تا ۸ میلیون تومان تسهیلات تخصیص پیدا می‌کند.

    مقاله قبلیطراحی استراتژی بازاریابی در شبکه های اجتماعی
    مقاله بعدیارتباط بسیار گسترده‌ صنعت چاپ با هنر و فرهنگ

    یک پاسخ بدهید

    لطفا نظر خود را وارد کنید
    لطفا نام خود را اینجا وارد کنید
    این سایت توسط reCAPTCHA و گوگل محافظت می‌شود حریم خصوصی و شرایط استفاده از خدمات اعمال.

    The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.